2.6.2 Mijn REACH overschrijving
Mijn REACH toont je huidige REACH status. Jouw REACH status is afhankelijk van jouw configuratie in REACH app of in de Operator.
Je kan een of meer statussen aanmaken in de REACH app (voor Android of iOS) of online (Operator). Voor meer informatie over REACH, zie de documentatie voor REACH.
Om de REACH status instellingen te openen, klik op jouw huidige Mijn REACH status.

Status overschrijven handmatig instellen
Je kan jouw huidige status overschrijven met een handmatig ingestelde status.
Je activeert als volgt het handmatig overschrijven van de status
Als de handmatig ingestelde status geactiveerd is, wordt de keuze van de status "Terwijl in Meeting Room" gedeactiveerd of overschreven. Om de status "Terwijl in Meeting Room" te gebruiken, moet de handmatig ingestelde status gedeactiveerd worden.
Je deactiveert als volgt het handmatig overschrijven van de status
Instellen van de status "Terwijl in Meeting Room of MS Teams bellen"
Als je kunt kiezen tussen een of meer REACH statussen, is het mogelijk jouw status te koppelen aan Meeting Room of MS Teams. De ingestelde status met bijbehorende instellingen voor doorschakelen wordt automatisch ingesteld zodra je in een Meeting Room sessie zit of in een MS Teams gesprek. Zo voorkom je dat je gestoord wordt door inkomende gesprekken tijdens een vergadering.
Om jouw status aan Meeting Room of MS Teams te koppelen, moet je of jouw beheerder ten minste één status aanmaken in de REACHApp (voor Android of iOS) of online (Operator). Voor meer informatie over REACH, zie de documentatie voor REACH.
Je linkt als volgt jouw status aan Meeting Room of MS Teams
Als je als gast in een webbrowser aan een Meeting Room sessie deelneemt, moet je eerst als moderator in dezelfde webbrowser aanmelden om jouw beschikbaarheid en de bijbehorende REACH status Tijdens in Meeting Room of MS Teams gesprek te activeren.
Als je als moderator in jouw vergaderzaal bent ingelogd, worden jouw beschikbaarheid en de bijbehorende REACH status "Terwijl in Meeting Room" actief zodra ten minste één gast zich bij jouw Meeting Room sessie voegt.
Als een manuele REACH status ingesteld is, blijft die actief terwijl je in een Meeting Room sessie zit of in een MS Teams gesprek. Om jouw beschikbaarheid en de bijbehorende REACH status Tijdens in Meeting Room or MS Teams gesprek te activeren, moet je de manuele status overschrijving deactiveren, zie Je deactiveert als volgt het handmatig overschrijven van de status.
Je deactiveert als volgt de link tussen jouw status en Meeting Room en MS Teams